Jūra. Arnis Aleinikovas, Jules Sacco

15.00

Autoriai
Arnis Aleinikovas, Jules Sacco

*Dovanų – atvirukas

Dvikalbėje, lietuvių ir vokiečių kalbomis išleistoje debiutinėje poezijos knygoje „Jūra“ („Das Meer“) dabartyje užfiksuotos akimirkos maišosi su prisiminimais, sapnais ir iliuzijomis. Autorius jautriai analizuoja identiteto, baimės, tikrovės, tarpusavio santykių temas ir skaitytoją kviečia per skirtingų atspalvių ir intensyvumo „Jūrą“ pažvelgti į save.

„Kasdienybės blyksniai, lyg saulės spinduliai, žėrintys jūros bangų pursluose ir dingstantys—į ilgesį prasmės, ilgesį mylimo žmogaus, ilgesį taikaus egzistavimo. Mes kviečiami būti šių blyksnių liudininkais ir palydovais—kur sniegas buvo kruopščiai ir lėtai valomas, kur jau sprogsta gėlių pumpurai.“ (rašytoja ir dramaturgė Virginija Rimkaitė)

Tekstų autorius Arnis Aleinikovas — lietuvių kilmės tarpdisciplininio meno kūrėjas, aktyviai dirbantis šiuolaikinio teatro, performanso, elektroninės muzikos ir rašymo srityse.

Iliustracijų menininkė Jules Sacco — prancūzų kilmės tarpdisciplininio meno kūrėja, bendradarbiaudama su kitais menininkais eksperimentuoja scenos ir vizualaus meno rėmuose.

Tekstų autorius – Arnis Aleinikovas
Iliustracijų menininkė – Jules Sacco
Knygos dizainas – Laura G’sell
Vertimas į anglų kalbą – Dominyka Budinavičiūtė
Vertimas į vokiečių kalbą – Lara Wüster, Sabrina Laue, Leonie Winter, Marleen Uebler

Atspausdinta Lietuvoje ir Vokietijoje.
Tiražas — 500 vnt.
Išleidimo metai — 2024
Formatas — 110×180 mm
Kalba — lietuvių ir vokiečių
Apimtis — 140psl + viršelis
Vidus — 100 g serixo, 1+1
Viršelis — minkštas, Peydur Lisse 270g 4+0
Įrišimas — klijuota