„DFCitas“

14.00

„DFCitas“ – tai pirmasis iliustruotas kultūros žurnalas Lietuvoje. Kiekvienas leidinio numeris ne tik apjungia informatyvius kino bei muzikos meną puoselėjančių autorių tekstus, bet kiekvieną jų papuošia spalvingomis iliustracijomis, kurias ruošia menininkai, dirbantys su tokiais prestižiniais leidiniais kaip „New York Times“, „Vogue“ bei „TIME“.
Įkvėptas tokių leidinių, kaip „Little White Lies“, „New Yorker“ ar „WIRED“, „DFCitas“ užsibrėžė tikslą supažindinti Lietuvos skaitytojus su progresyvios kultūros žurnalu, kurio nebūtų gėda laikyti ant knygų lentynos tarp kitų kolekcinių leidinių.

Pirmajame numeryje rasite išskirtinius interviu su tokiais visiems puikiai žinomais atlikėjais Son Lux, FC Baseball ar filmo „Flux Gourmet“ režisieriumi Peter Strickland’u. Taip pat straipsnius apie amfetaminų kultūros ištakas vakarų šalyse bei beprotiškiausią muzikinę konspiracinę teoriją, gimusią interneto gelmėse. Žinoma, taip pat ir 20+ puslapių, dedikuotų karščiausių metų filmų bei muzikinių albumų recenzijoms.

Žurnalas leidžiamas 2 kartus per metus.